Over De Roze Wolk

Aangenaam. Mijn naam is Manouk Westendorp, gecertificeerd Geboortetrauma Therapeut. Werken met en voor mensen is altijd mijn drijfveer geweest. Het contact met mensen, het adviseren en motiveren en begeleiden kon ik allemaal vinden in mijn werk als fysiotherapeut.

In 2011 werd mijn oudste dochter geboren; voor mij een prachtige maar ingrijpende gebeurtenis. Zo ingrijpend zelfs, dat haar geboorte een traumatische ervaring is geworden voor mij. Ik wou het allemaal zo goed mogelijk doen; mijn kindje beschermen en liefhebben en het beste van mijzelf geven. Maar het lukte mij niet, ik zat niet op de roze wolk…

Door mijn ervaring met mijn kinderen ben ik me gaan verdiepen in het begeleiden van moeders om emotioneel, mentaal en fysiek in balans te raken. De opleiding tot Geboortetrauma Therapeut werd mijn persoonlijke reis naar verdieping én mijn eigen herstel. Ik vond mijn roze wolk en heb ervaar nu nog elke dag hoe fijn het is gelukkig te zijn met mijn kinderen en mijzelf.

Herken je jezelf in wat ik heb meegemaakt?
Ik help je graag met je herstel, zodat ook jij de roze wolk kunt ervaren. Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende afspraak.

De Roze Wolk heeft de opleiding Geboortetrauma Therapie succesvol afgerond bij praktijk De Geboortespecialist.

De Roze Wolk werkt samen met het team van geboortespecialisten.

BIG-registratie 79066378404.